Alles over de pasgeboren babypanda in Het echte leven in de dierentuin

De TV-tips van 6 juni

Geplaatst op 6 Juni, 8:00

Het nieuwe seizoen van Het echte leven in de dierentuin geeft ons een inkijkje in de aanloop en geboorte van het piepjonge pandaatje in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Dat en meer op zaterdag 6 juni 2020!

De babycam van Ouwehands Dierenpark Rhenen

Dit voorjaar kwam er uit Ouwehands Dierenpark mooi nieuws: reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya hadden een kleintje gekregen. Dit bijzondere moment vormt de rode draad van het nieuwe seizoen van Het echte leven in de dierentuin. Desondanks is er ook aandacht voor de andere dieren van het park, waaronder de vrouwtjesolifanten en schildpadden Mien en Sjaak.

Het echte leven in de dierentuin zie je om 20:25 uur bij NP01

Intriges en bedrog in The Sommerdahl murders

Een nieuwe moord zet Dan Sommerdahl (Peter Mygind) en Flemming Torp (André Babikian) aan het werk in The Sommerdahl murders. Het slachtoffer is eigenaar van een architectenbureau en was flamboyant en behoorlijk welgesteld. Op hetzelfde moment blijkt de accountant van de man spoorloos verdwenen en dus ligt het voor de hand om de accountant als verdachte aan te merken. Maar of dat ook zo is?

The Sommerdahl murders zie je om 20:26 uur bij NPO3

Huisdieren in shock na einde corona lockdown

Heftige spanningen tussen de Trenchards en Brockenhursts in Belgravia

Vlak voor het slot van Belgravia ontrafelt hoofdpersonage John Bellasis een geheim dat zijn erfenis op het spel zet. Tegelijkertijd ziet het er ook niet best uit voor zijn geplande huwelijk met Maria Grey. Zij is verliefd geworden op iemand anders en trekt haar eigen plan.

Belgravia zie je om 20:35 uur op NPO2

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.