Beste zangers: Dit zijn de drie mooiste optredens tot nu toe

Geplaatst op 16 September, 10:10

Top 3

Het muzikale programma Beste zangers is net begonnen, maar heeft nu al voor tranen en verwondering gezorgd bij de kijkers. De mooiste optredens tot nu toe vind je hieronder.

Stef Bos: Lied voor niemand anders 

In deze editie gaan Miss Montreal, Wulf, Tabitha, Stef Bos, Millow, Diggy Dex en Suzan & Freek de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren. Het blijkt dat Stef Bos geen enkel probleem heeft met de nummers van Suzan & Freek. Sterker nog: de zanger steelt de show en zorgt voor een lach en een traan bij het zangduo.

Milow: Als het avond is

Ook de Engelse versie van Als het avond is van Milow bezorgde de kijkers kippenvel. "Beste Zangers gaat verder waar t vorig seizoen was gebleven’’, reageert een kijker verwonderd. "Muzikale verrassingen ten top en weer met vakwerk van de band afgeleverd. Stef Bos inderdaad hoogtepunt. Milow ook niet verkeerd."

Miss Montreal: Viervoeters

In de tweede aflevering van Beste zangers rapt Miss Montreal speciaal voor Diggy Dex het nummer Viervoeters. De rapper kijkt gefascineerd toe hoe Sanne moeiteloos haar eigen draai geeft aan de 4,5 minuut durende raptekst. Ook Simon Keizer blijkt de woorden moeiteloos mee te kunnen rappen.

Beste zangers is elke donderdag om 20:35 uur te zien op NPO1.