M en meer zie je op maandag 30 maart

Geplaatst op 30 Maart, 13:35

Ook Margriet zonder publiek

Qua letter M is maandag 30 maart in ieder geval een prima dag voor de start van een nieuw seizoen van M, de talkshow van Margriet van der Linden. En natuurlijk is er meer. Je leest het hier!

Hallo op het Chateau

Op SBS6 is het vanavond tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Martien en co keren terug van hun vakantie op Tenerife, maar van met frisse moed weer aan de slag is maar weinig sprake. Hebben ze nog wel zin in dat geklus op dat oude kasteel? Onder een genot van een wijntje evalueert het gezin de verhuizing naar Frankrijk.

Je ziet het om 20:30 uur bij SBS6.

Chateau Meiland van maandag 30 maart

Zoekend in Zwitserland

Spoorloos duikt vanavond in het verhaal van Greetje, die als jong kamermeisje in Zwitserland zwanger wordt van de kok van het hotel waar ze werkt. De kok wil dat ze blijft, maar Greetjes vader haalt haar terug naar Nederland. Niet veel later komt Greetje om bij een ongeluk en groeit haar zoon Danny op bij oma. Hij zoekt nu zijn Zwitserse vader. Derk Bolt gaat op zoek.

Je ziet het om 21:25 uur op NPO 1

Spoorloos van maandag 30 maart 

Feedback als wondermiddel

Teun van de Keuken gaat onderzoekt in De Monitor vandaag de wereld van een wondermiddel genaamd neurofeedback. Het zou goed zijn voor veel problemen, zoals slapeloosheid, burn-out, angsten, maar ook ADHD, autisme, PTSS en epilepsie. Maar goedkoop is het niet. Je betaalt al gauw enkele duizenden euro's voor een behandeling. Is dat het waard?

Je ziet het om 22:25 uur op NPO 2

De Monitor van maandag 30 maart

Margriet mag weer

Matthijs van Nieuwkerk heeft zijn laatste De wereld draait door erop zitten en dat betekent dat het tijd is voor M. Ook haar talkshow begint in deze gekke coronatijden zonder publiek. Zelf zegt Margriet daarover: “Het zijn buitengewone omstandigheden om van start te gaan, maar het is voor alle mensen een vreemde, onzekere periode. Ik ga er alles aan doen om, voor zover dat binnen de omstandigheden past en verantwoord is, ’s avonds om 19.00 uur een handreiking naar de kijker te doen, met gesprekken die ons bij de tijd houden, maar hopelijk evengoed ook wel eens uit de tijd halen.” 

Je ziet het om 19:00 uur op NPO 1

M van maandag 30 maart

Markante SRV-mevrouw

Een markant mens, dat is dat is Tonny 'Tonneke' Steenis zeker. De Tilburgse heeft een bewogen verleden; ze was zelfs enige tijd dakloos. In de 2Doc: Leve de vrouw van SRV is te zien hoe ze het heft weer in eigen neemt. Ze probeert een inkomen bij elkaar te scharrelen door in een rijdende winkel de bewoners van de volkswijken van eten en andere levensmiddelen te voorzien. De eigenzinnige winkelier neemt het hierbij niet altijd even nauw met de regels van de economie.

Je ziet het om 20:30 uur bij NPO 2

Leve de Vrouw van de SRV

Zit er niks voor je bij?

Check Guidinc voor het laatste streamingsaanbod!