Rik bewondert plussize modellen(2017)

  • 12 november 2017, 23:25 - 00:20 uur
  • SBS 6
Kijk nu

REPORTAGESERIE

Rik van de Westelaken woont in Engeland een missverkiezing speciaal voor plussize vrouwen bij. De presentator duikt voor Rik over de grens in de wereld van the big and the beautiful.

In deze aflevering van Rik over de grens ziet Rik hoe vollere lichamen niet worden afgekeurd, maar juist op handen worden gedragen.

Tess Holiday

Naast de plussize missverkiezing, brengt Rik ook een bezoekje aan een Londens modellenbureau dat een enorm succesvol model met een maatje meer in dienst heeft: Tess Holiday. Tess wordt alom geprezen op social media en heeft ruim 1 miljoen volgers op Instagram. Daar deelt ze de meest pikante en mooie plaatjes. Ze is één van de toonbeelden van succesvolle dikkere vrouwen in de mode-industrie. 

Verder reizen

Na deze plussize-aflevering, staat er nog een hoop Rik over de grens te wachten. In iedere aflevering van het boeiende journalistieke reisprogramma bezoekt de voormalige nieuwslezer weer een andere bestemming. En in ieder land is er wel iemand met een bijzonder verhaal en opmerkelijk leven, die Rik het hemd van het lijf vraagt.


  • Seizoen: 2
  • Aflevering: 1/5 Engeland

Reageren op dit artikel
Meer video's van SBS 6

Tips voor vandaag