Roué Verveer maakt Happy Hour voor SBS6

  • Geplaatst: Zaterdag 12 augustus
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Roué Verveer maakt in oktober zijn debuut bij SBS6. De komiek gaat op vrijdagavond het gloednieuwe, komische programma Happy hour presenteren.

In Happy hour krijgen drie kandidaten de kans een zo boeiend en grappig mogelijk verhaal te vertellen aan een honderdkoppig publiek. Ieder van hen heeft een rode knop om een kandidaat weg te stemmen zodra het begint te vervelen.

Zakkend podium

De kandidaten staan op een podium dat reageert op de stemming van het publiek. Het podium zakt steeds verder als meer mensen hun rode knop gebruiken. Zodra de helft van de zaal tegen heeft gestemd, is het over en uit. Het is dus zaak om zo creatief en captiverend mogelijk te zijn. De hoogte van het podium aan het eind van het verhaal bepaalt ook de hoogte van het te winnen geldbedrag.

Moppenbattle

In een volgende ronde gaat het om moppen. De twee overgebleven kandidaten mogen elk 2 moppen vertellen en de lach van het publiek is doorslaggevend in wie door mag naar de finale. Daarnaast komen er komische fragmenten voorbij van bloopers, pranks en practical jokes.

Happy hour is vanaf vrijdag 27 oktober om 20.30 uur te zien op SBS6. Meedoen? Opgeven kan via www.sbs6.nl/happyhourReageren op dit artikel