RTL eert Gordon met tweedelige documentaireserie

  • Geplaatst: Maandag 29 augustus
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Gordon zit 25 jaar in het artiestenvak, reden voor Michiel van Erp om een portret van de markante performer te maken. RTL 4 zendt het dit najaar als tweeluik uit.

In 1991 brak marktkoopman Cornelis 'Gordon' Heuckeroth door met zijn evergreen hit Kon ik nog maar even bij je zijn. Daarna is het nooit meer echt stil geworden rond de all round entertainer die naast zanger ook een succesvolle presentator, jurylid, realityster en ondernemer bleek te zijn.

Persoonlijke gesprekken

Michiel van Erp, bekend van documentaires als Hollands welvaren, Tijd van je leven en de serie Ramses, richt zich echter niet puur op Gordons' oeuvre. Van Erp duikt de diepte in en spreekt mensen uit Gordons' veelbesproken privéleven. Collega's, vrienden en familieleden laten hun licht schijnen over de man, het fenomeen Gordon. 

Eerbetoon

RTL eerde vorig jaar Marco Borsato op vergelijkbare wijze in de vierdelige documentaireserie Marco Borsato 25 jaar: Is meer dan ik alleen. Het eerste deel van 25 jaar Gordon is op zondag 13 november te zien op RTL 4. Reageren op dit artikel