RTL Late Night

AMUSEMENT RTL Late Night is sinds 2013 elke werkdag om 22:30 uur te zien bij RTL 4. Humberto Tan presenteert de populaire latenighttalkshow, waarin hij bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele of relevante aanleiding. Sidekick Luuk Ikink brengt het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en trending topics en viral video’s op het internet.

Het eerste seizoen van RTL Late Night wordt uitgezonden vanuit het American Hotel in Amsterdam. De talkshow is echter al snel zo populair, dat die veel belangstelling trekt van mensen in de omgeving. Dat zorgt voor overlast. De show gaat noodgedwongen op zoek naar een nieuwe locatie en vindt die in het NH Schiller op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Indrukwekkende reputatie
In relatief korte tijd bouwt het programma een indrukwekkende reputatie op. De immens populaire boyband One Direction vereert RTL Late Night met een exclusief bezoek en ook superster Pharrell Williams is in 2014 te gast. Over het algemeen zijn er elke uitzending meerdere gasten, maar het is diverse keren voorgekomen dat één gast centraal stond. Dat was zo in het geval van Marco Borsato (2x), Badr Hari, Thé Lau, John Cleese en Anouk.

Vaste gasten
Vaste gasten in RTL Late Night zijn onder anderen Richard Groenendijk, Jan Heemskerk, Goedele Liekens, Miss Montreal, Saskia Noort, Peter R. de Vries en Jan Jaap van der Wal. Peter van der Vorst treedt sporadisch op als vervanger van Humberto.