RTL Late night

RTL Late night

  • 12 oktober 2017, 22:37 - 23:42 uur
  • RTL 4
Kijk nu

TALKSHOW Latenighttalkshow waarin bekende en onbekende gasten aanschuiven om te praten over actuele kwesties. Daarnaast is er aandacht voor het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.

Met in deze uitzending:

* Julian P. Boom en Fleur Pierets
Een koppel dat elkaar 24 keer het jawoord geeft, uit liefde, als onderdeel van een kunstproject, maar vooral om aandacht te vragen voor het homohuwelijk. Het kunstenaarsduo Julian P. Boom en Fleur Pierets heft het plan opgevat om te trouwen in alle 24 landen waar een huwelijk tussen mensen van gelijk geslacht mogelijk is. Na New York vierden zij vandaag hun tweede huwelijksdag in Amsterdam. Vanavond blikken ze bij ons aan tafel terug op de ceremonie en lichten ze de noodzaak van hun bijzondere project toe.

* Goedele Liekens
De eerste editie van Het Vaginaboek verscheen in 2005. Twaalf jaar later vindt Goedele het hoog tijd voor een update, omdat er volgens haar nog altijd een taboe rust op het vrouwelijk geslachtsorgaan. De herziene uitgave biedt naast tips en inzichten ook nieuwe onderzoeksresultaten. En Goedele heeft een duidelijke missie: als het aan haar ligt wordt het woord ‘schaamlippen’ geschrapt uit de Dikke Van Dale.

* Igone de Jongh
Bij de naam Mata Hari gaat er bij veel mensen een belletje rinkelen, maar wat is ook alweer het levensverhaal van deze mythische figuur? De geboren Friezin groeide begin vorige eeuw in Parijs uit tot een gevierde exotische danseres, maar werd tijdens WOI door de Fransen schuldig bevonden aan spionage en op 15 oktober 1917 gefusilleerd. Bij het Nationale Ballet danst Igone de Jongh, de beste ballerina van ons land, de rol van de meesterspionne.

* Défano Holwijn
Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live worden vanavond de belangrijkste publieksprijzen in televisieland uitgereikt. Dit jaar maken ‘Beste Zangers’, ‘Expeditie Robinson’ en ‘Zondag Met Lubach’ kans op de felbegeerde ring. Daarnaast worden onder meer Zilveren Televizier-Sterren toegekend aan de beste presentatoren en acteurs. Vanavond gaat reporter Défano Holwijn voor ons ter plekke live in gesprek met de winnaars.


  • Bijzonderheden: Herhaling, HD 1080i
  • Kijkwijzer: Grof taalgebruik Angst Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaar
  • Seizoen: 7

Reageren op dit artikel