RTL Late night

  • 8 december 2017, 13:55 - 15:03 uur
  • RTL 4
Kijk nu

TALKSHOW Latenighttalkshow waarin bekende en onbekende gasten aanschuiven om te praten over actuele kwesties. Daarnaast is er aandacht voor het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.

Met in deze uitzending:

* Barry Hay
Als voorman van de Haagse rockband Golden Earring is Barry Hay al ruim vijftig jaar actief. Maar sinds een jaar heeft hij een nieuwe band met jonge muzikanten: Barry Hay’s Flying V Formation. Het eerste album is al een feit en nu heeft hij een echte kerstsingle; ‘Be My Baby’.

* Michael Kulkens
Appen op de fiets wordt verboden. Maar levert zo’n nieuwe wet écht minder slingerende, onoplettende fietsers op? Verkeersminister Cora van Nieuwenhuizen wil sowieso een krachtig signaal afgeven en belooft stevige boetes voor fietsers die appen. Een grote overwinning voor Michael Kulkens. Hij verloor ruim twee jaar geleden zijn zoon Tommy-Boy (13), die op de fiets zat te appen en onder een auto terecht kwam. Inmiddels heeft vader Kuijkens al 15.000 kinderen bereikt met zijn aangrijpende lezingen op scholen.

*Paul Iske
Fouten maken mag. Sterker nog: fouten maken moet. Mislukkingen zijn inspirerend en waardevol. Hoewel we dat allemaal weten, loopt niemand graag met z’n fouten te koop. Het Instituut voor Briljante Mislukkingen wil daarin verandering brengen en wil dat we gaan leren van ons falen. Hoogleraar Paul Iske vertelt vanavond wat een briljante mislukking precies inhoudt.

*Greet Bakker en Joke van der Klauw
Waar Gordon de laatste jaren vaak bezig was met het welzijn van ouderen, was hij de laatste maanden vooral bezig met zijn zoektocht naar de liefde van zijn leven in ‘Gordon Gaat Trouwen … Maar Met Wie?' Over een week weten we eindelijk met wie Gordon in het huwelijksbootje is gestapt in Zuid-Afrika. Is het de Italiaanse casanova Manuel of familieman Rogier? Vanavond kijken twee dames uit Geer & Goor, Joke van der Klauw en Greet Bakker, naar de een-na-laatste uitzending van de trouwshow en geven zij hun ongezouten mening over de toekomstige partner van Gordon.


  • Bijzonderheden: HD 1080i
  • Kijkwijzer: Angst Grof taalgebruik Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaar
  • Seizoen: 7

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag