Rush Hour 3: Op jacht in Parijs(2007)

  • 13 augustus 2017, 21:45 - 23:25 uur
  • SBS 9

ACTIEKOMEDIE In Rush Hour 3 zijn inspecteur Lee en detective James Carter weer terug van weggeweest. Het dynamische duo reist ditmaal af naar Parijs om een wereldwijde criminele samenzwering te stoppen.

De Chinese ambassadeur Han ontdekt in Rush Hour 3 de identiteit van Shy Shen, de leider van de meest gevreesde en invloedrijkste criminele organisatie ter wereld: de Traids. Han wordt vermoord op het moment dat hij de naam van de maffiabaas naar buiten wil brengen. De Triads doen er alles aan om hun geheimen te bewaren.

Aan de bak

Inspecteur Lee (Jackie Chan) en detective Carter (Chris Tucker) kunnen weer aan de bak. Het duo is de Triads op het spoor in Parijs. Ze proberen de criminele bende te stoppen. Ook verkeert het leven van Soo Yung, de dochter van Han, in gevaar. Lukt het de mannen om haar te redden?

Meer van hetzelfde

Het eerste en tweede deel van Rush Hour werden goed bekeken in de bioscopen. Fans hebben jaren gehoopt op een derde deel van de actiekomedie, dat er na zes jaar met Rush Hour 3 kwam. In dit deel wordt meer van hetzelfde voorgeschoteld, maar liefhebbers hadden ook niet anders verwacht en waarschijnlijk ook niets anders gewild. Geruchten over een eventueel vierde deel doen al enige tijd de ronde. De producenten, Jackie Chan en Chris Tucker, blijven hierover echter onduidelijk.


  • Regisseur: Brett Ratner
  • Scenario schrijver: Jeff Nathanson, Ross LaManna
  • Componist: Lalo Schifrin, Carmen Baker, Bernard Bats, Bob Beher, Pierre-Yves Bruneel, Tim Chau
  • Acteurs: Jackie Chan, Chris Tucker, Hiroyuki Sanada, Max von Sydow, Yvan Attal

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag