Sabotage van een verzorgingshuis in Shakespeare and Hathaway: Private investigators(2018)

  • 16 april 2018, 21:00 - 22:00 uur
  • BBC First
Kijk nu

KOMISCHE DRAMASERIE Shakespeare and Hathaway: Private investigators is een briljante misdaadserie van BBC First. Uiteraard volledig ondertiteld voor alle Nederlandse kijkers.

Shakespeare and Hathaway: Private investigators speelt zich af in Stratford-upon-Avon, de geboorteplaats van William Shakespeare. Daar speurt privédetective Frank Hathaway (Mark Benton) op sublieme wijze naar misdadigers. Althans, dat is de bedoeling. Zijn geniale instinct helpt hem bij zijn beroep, maar doordat hij niet bepaald sociaal is aangelegd loopt hij heel wat opdrachten mis. Het is dus tijd voor een partner. Die vindt hij in Lu Shakespeare (Jo Joyner).

Shakespeare and Hathaway: Private investigators

In deze aflevering willen Penelope en haar man Owain zich laten bijstaan door Frank en Lu om te onderzoeken wie hun verzorgingstehuis probeert te saboteren. Mocht het Frank en Lu lukken om de dader te pakken, dan is de klus nog niet geklaard. Ze moeten het motief van de dader proberen te achterhalen.

BBC First

De afleveringen van Shakespeare and Hathaway: Private investigators zie je maandag om 21:00 uur op BBC First. De Britse zender is voor Ziggo-abonnees te vinden op kanaal 22, de klanten van KPN zien Shakespeare and Hathaway: Private investigators op kanaal 25.

  • Regisseur: Piotr Szkopiak
  • Seizoen: 1
  • Aflevering: 2/10 Toil and trouble

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag