Sam Smith krijgt verrassing van zijn leven in Carpool Karaoke

Kijk nu

NET GEMIST Sam Smith gaat als een speer als internationale ster. Hij kreeg daarom een uitnodiging om deel te nemen aan Carpool Karaoke. Daar gaf James Corden hem de verrassing van zijn leven.

“O mijn God, dit is mijn droom”, klonk het in de auto van talkshowhost James Corden. Niemand minder dan Sam Smith was te gast, die groot fan is van meidengroep Fifth Harmony. Toen hij een liedje van hen zong stapten de dames plotseling in. Een hoop hysterie volgde.

Sam Smith

Sam Smith is inmiddels wereldberoemd, maar enkele jaren geleden had nog vrijwel niemand van deze excentrieke Brit gehoord. Hij brak in 2012 door met het zomerse nummer Disclosure. Later schakelde hij over naar ballads, en dat viel in de smaak bij het grote publiek. Smith maakte de soundtrack van de Bondfilm Spectre, en sindsdien lijkt zijn succes geen grenzen te kennen. In mei 2018 staat hij twee keer in de Ziggo Dome.

Carpool Karaoke

Carpool Karaoke is een vast onderdeel van The Late Late Show, waarin Corden een muzikale ritje maakt met een grote ster. Justin Bieber en de mannen van One Direction gingen Smith al voor. Nieuwsgierig naar het volledige autoritje van Corden en Smith? Bekijk de beelden hierboven.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag