Schilderen met Judith Osborn op RTL Z

  • Geplaatst: Woensdag 2 november
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT BN'ers met schilderaspiraties kunnen de komende tijd terecht bij Judith Osborn op RTL Z. De platinablondine ontvangt in Iedereen een kunstenaar iedere week een gast in haar atelier.

De gast bepaalt wat hij of zij wil maken en Judith helpt met de keuze van het soort doek, penselen en verf. Het wordt al met al nog een hele klus want tijdens het schilderen moet er ook nog een goed gesprek gevoerd worden. Schrijver Arthur Japin bijt op 3 november het spits af. Daarna volgen onder andere Bobbi Eden, Wilfred Genee, Marianne Thieme en Hugo Borst.

Geveild

Judith Osborn weet waar ze het over heeft, want ze studeerde ooit aan de Koninklijke Academie in Den Haag. In haar bovenwoning in Amsterdam schildert ze dat het een lieve lust is. De BN'ers houden hun kunst niet zelf, alle werken uit Iedereen een kunstenaar worden geveild door CataWiki en de gehele opbrengst gaat naar het Jeugd Cultuur Fonds.

Iedereen een kunstenaar wordt vanaf donderdag 3 november wekelijks om 22:00 uur bij RTL Z uitgezondenReageren op dit artikel