Een helpende hand

Geplaatst op 20 Maart, 12:16

McGarrett onderzoekt de dood van de topverkoper van een bedrijf. Het lijkt er sterk op dat de firma zich schuldig maakte aan een piramidespel. Adam helpt een dakloze man als die contact met zijn familie zoekt.

Adam (Ian Anthony Dale) laat zich in Hawaii Five-0 van zijn beste kant zien als hij een dakloze man helpt. Die wil contact met zijn familie op het vasteland, maar vindt het moeilijk om contact te leggen. McGarrett onderzoekt intussen de moord van een topverkoper van een bedrijf, dat zich schuldig lijkt te maken aan schimmige praktijken. Dat Alex O'Loughlin nog steeds in de rol van McGarrett te zien, is een wonder op zich.

Brood op de plank

Twee jaar geleden riep hij nog dat hij 'absoluut zeker' zijn politiebadge na seizoen acht zou inleveren. Daar is het boegbeeld van de serie dus op teruggekomen. De reden? Hij trekt zich het lot van de Hawaiiaanse acteurs aan, die bij het einde van de serie zonder werk zouden zitten. "Die zouden anders bij een groenteboer werken. Dankzij de serie hebben veel families brood op de plank en dat is heel belangrijk."