Serieuze voorbereidingen voor Nick & Simon?

  • 13 februari 2018, 20:30 - 21:30 uur
  • SBS 6
Kijk nu

REPORTAGESERIE Het concert in Paramaribo komt steeds dichterbij. Nick neemt de voorbereidingen erg serieus en gaat repeteren met Nisha Madaran, een Hindoestaande zangeres. Simon en Kees hebben andere plannen: zij gaan relaxen in een volkswijk.

Het zijn spannende dagen voor Nick en Simon. De Volendammers proberen een nummer 1-hit te scoren in Suriname en daarvoor is grootschalige promotie nodig. In deze aflevering van Nick & Simon: De muzikale droom komt hun grote concert in Paramaribo steeds dichterbij. Nick neemt de voorbereidingen erg serieus. Hij repeteert met Nisha Madaran, een Hindoestaandse zangeres. Simon en Kees zijn voornamelijk toe aan ontspanning. Zij gaan naar een buitenwijk van Paramaribo, waar ze ontdekken dat er overal muziek op straat is.

Hitlijsten

In de tussentijd is het ook belangrijk om de hitlijsten in de gaten te houden. Simon legt uit: "Ons doel was deze keer: kijken of we opnieuw succes konden behalen in Suriname, na onze nummer 1-hit 'Steeds weer', tien jaar geleden."

In de top tien?

Simon wil natuurlijk nog niet verklappen of dat echt gelukt is. "Laat ik het zo zeggen... Een van onze nummers, 'Zing', is opgepikt door een radiostation en staat daar in de playlist. Dat betekent dat je meedoet. Iedere week houden we nu de top 10 in de gaten, om te zien of we echt een hit te pakken hebben... Het gaat erom spannen!"

  • Seizoen: 1

Reageren op dit artikel
Meer video's van SBS 6

Tips voor vandaag