Slot Westworld beantwoordt alle vragen

  • Geplaatst: Dinsdag 29 november
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS De HBO-serie Westworld zit vol mysteries, maar de makers beloven dat niemand met prangende vragen achterblijft na de slotaflevering. 

Hoewel het slot van Westworld niet ver weg meer is, zijn er nog flink wat raadsels op te lossen in het uit de hand gelopen westernpretpark. Maar volgens makers Johnathan Nolan en Lisa Joy hoeven fans niet te panikeren. Het slot zal alles kristalhelder maken. „We zijn niet geïnteresseerd in mysteries zonder antwoord”, zegt Noland. „Ons doel is een ambitieus verhaal te vertellen in hoofdstukken van een seizoen die elk een specifiek gevoel en thema hebben.”

Lost

En Joy bevestigt: „De meeste vragen die kijkers hebben, worden beantwoord, behalve de belangrijkste: Wat er hierna gaat gebeuren. En daarmee voorkomt Westworld hopelijk de frustratie die ontstond na de serie Lost. Zelfs de makers zelf begrepen helemaal niets van het einde.

Seizoen 2

De laatste aflevering van Westworld, die vanaf 5 december online staat, duurt een extra lange 90 minuten. Daarna is het even wachten op een vervolg, dat staat pas gepland voor 2018. Volgens de directeur van HBO wordt het tweede seizoen helemaal geweldig. „Het verhaal is net zo opwindend, mysterieus en leuk als seizoen 1.” Het eerste seizoen van Westworld scoorde prima cijfers op HBO.

Bekijk hieronder alvast de trailer van de slotafleveringReageren op dit artikel