Smaakt naar meer (2016)

  • 13 september 2017, 21:30 - 22:10 uur
  • NPO 1
Kijk nu

TALKSHOW André van Duin beschouwt samen met de afvaller van de week, BBF's (Bekende Bakfans) en kijkers de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering na. Wat vonden HHB-fans van de afgelopen aflevering? Wat ging er mis bij de afvaller? Waarom werd juist die ene kandidaat Meesterbakker en wie ging met de hakken over de sloot naar de volgende aflevering? Verder is er ruimte voor extra materiaal.

In deze uitzending:

* Patissier Cees Holtkamp neemt plaats aan de keukentafel van de Smaakt naar meer-studio. Hij bladert met ons door de aflevering waarin het gebruik van bladerdeeg centraal stond. Bij wie ging het goed en bij welke bakker ging het mis volgens Cees?

* Bekende Bak Fan (BBF) Jelle de Jong zat afgelopen zondagavond op de bank om Heel Holland Bakt te kijken. De Dokter Deen-ster zag, net als 2,5 miljoen anderen, dat er werd gemokt over mokka en gebaald over bladerdeeg. Wat viel hem verder op?

* Cabaretier Roué Verveer neemt iets uit eigen keuken mee. Wat bakt hij er zelf eigenlijk van? En wie gaat volgens hem de Beste Thuisbakker van Nederland worden?


  • Bijzonderheden: Teletekst ondertiteld, HD 1080i

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag