Darters naar Duitsland

Geplaatst op 18 Maart, 17:45

Voor het eerst in dit Premier League-seizoen spelen de darters aan deze kant van de Noordzee. In de bomvolle Mercedes-Benz Arena van Berlijn treft Raymond van Barneveld de Duitse gelegenheidsdeelnemer Max Hopp.

De zevende week van de Premier League brengt de darters naar Duitsland. In de Mercedes-Benz Arena in Berlijn vecht Raymond van Barneveld voor een van zijn laatste kansen op een vervolg in de competitie. Barney is bezig aan zijn laatste jaar en zijn resultaten zijn matig. Wil hij de laatste plaats verlaten en eliminatie voorkomen, dan zal hij eigenlijk moeten winnen van de Duitse gelegenheiddspeler Max Hopp.

Max Hopp

Normaal gesproken doet Hopp niet mee aan de Premier League, maar omdat Gary Anderson door rugproblemen verstek laat gaan, is er wekelijks plaats voor een invaller. Hopp is een darter om rekening mee te houden en Van Barneveld zal op zijn best moeten zijn om de Duitser te verslaan. Michael van Gerwen presteert een stuk beter. Hij voert de tussenstand aan en neemt het in Berlijn op tegen Daryl Gurney.