Stem nu op de Gouden Televizier-Ring 2018

AMUSEMENT Er zijn slechts drie dingen zeker in het leven: de dood, belastingen en de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring. Jawel, het is weer die tijd van het jaar: we verklaren de stembussen voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2018 voor geopend!

Stem nu, klik hier!

De kijkers kozen gedurende het jaar tijdens vier kwalificatierondes 20 programma’s, de redactie van Televizier deelde nog eens 5 wildcards uit. Uit deze lijst van 25 top tv-programma’s kies jij de winnaar van de belangrijkste tv-prijs van Nederland.

Stem nu

Stemmen kan van 21 augustus 10.00 uur tot en met 24 september 8.00 uur via Televizier.nl/ring.

Behalve voor de Gouden Televizier-Ring kun je ook stemmen op de beste presentator en presentatrice (Zilveren Televizier-Ster Presentator en Presentatrice), de beste acteur/actrice van dit jaar (deze prijs is sinds dit jaar samengevoegd), de Televizier Talent Award en de Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma. Nieuw is de Televizier Digital Impact Award, de prijs voor het tv-programma dat online het beste werk levert.

11 oktober

Het spectaculaire Gouden Televizier-Ring Gala is dit jaar op 11 oktober, dan wordt bekend wie er met de prijzen vandoor gaan. Het gala is live te zien op NPO 1 bij Avrotros.

Vraag je je af waar je kunt stemmen? Dat kan hier!

Stem nu, klik hier!


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag