Tegenslag voor het terreurteam in 24: Legacy(2017)

  • 17 juli 2017, 21:05 - 22:00 uur
  • Fox
Kijk nu

ACTIESERIE Gabriel pleegt zelfmoord voor hij nuttige informatie kan geven en dat is in de strijd tegen terreur een fikse tegenslag voor het team van 24: Legacy. Verder vraagt Amira zich af waar haar loyaliteit nu eigenlijk ligt.

Een tegenslag in de strijd tegen terreur in 24: Legacy. Het team heeft Gabriel weliswaar te pakken gekregen, maar die pleegt zelfmoord voor hij nuttige informatie kan geven. Verder vraagt Amira zich af waar haar loyaliteit nu eigenlijk ligt. De rol van Amira komt voor rekening van Kathryn Prescott.

Kathryn Prescott

Deze jonge Britse actrice is aan het doorbreken dankzij deze serie en ook dankzij het kostuumdrama Reign (op dit moment te zien op de late avond bij NET 5). Kathryn draait al een tijdje mee in de tv-wereld. Tussen 2009 en 2013 speelde ze de rol van Emily in de Britse jeugdserie Skins, waarin ook Nicolas Hoult en Dev Patel te zien waren. Ook de toekomst ziet er zonnig voor haar uit: ze heeft een rol bemachtigd in Polaroid, een horrorfilm die dit jaar in de bios komt.

24: Legacy

24: Legacy is een misdaadreeks met een vergelijkbaar format als dat van de serie 24. Dat betekent dat de gebeurtenissen zich eveneens afspelen in de tijd die de serie duurt: 24 uur. De heldenrol is ditmaal weggelegd voor Corey Hawkins, een oud-militair die na een missie in het Midden-Oosten terugkeert naar de VS. Daar komt hij erachter dat de ene na de andere collega wordt geëlimineerd. Dat heeft te maken met geheime informatie die een van hen per ongeluk heeft meegenomen. Kan hij zichzelf en zijn teamgenoten redden én een terreuraanslag voorkomen?

  • Acteurs: Corey Hawkins, Miranda Otto, Anna Diop, Teddy Sears, Ashley Thomas
  • Seizoen: 1
  • Aflevering: 6/12 5:00 P.M. - 6:00 P.M.

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag