The Good Karma Hospital: Brits pareltje op BBC First(2017)

  • 13 augustus 2017, 21:00 - 21:55 uur
  • BBC First
Kijk nu

DRAMASERIE De splinternieuwe medische dramaserie The Good Karma Hospital gaat zondag van start op BBC First. De reeks speelt zich af op een prachtige locatie, heeft een sterk plot, uitstekende acteurs én Nederlandse ondertiteling.

The Good Karma Hospital vertelt het verhaal van de gedesillusioneerde arts Ruby Walker. Ze vertrekt uit Groot-Brittannië om een nieuw bestaan op te bouwen in het tropische Zuid-India. Ze gaat aan de slag bij het Good Karma Hospital, een vervallen ziekenhuis waar een hecht team van toegewijde maar overwerkte medici tot in de late uurtjes zwoegt.

The Good Karma Hospital

Het ziekenhuis wordt geleid door de excentrieke Lydia Fonseca, die kampt met een enorm begrotingstekort. Door de liefde voor de lokale bevolking en vindingrijke methodes slaagt het team er keer op keer toch weer in om het kleine ziekenhuis draaiende te houden. Voor hen is het Good Karma Hospital meer thuis dan een medische post.

Cast

De cast van The Good Karma Hospital is niet mis. Amrita Acharia (Game of Thrones), Amanda Redman (New Tricks) en Neil Morrissey (Grantchester) spelen hoofdrollen in deze nieuwe serie.

BBC First

De eerste aflevering zie je om 21:00 uur op BBC First. De Britse zender is voor Ziggo-abonnees te vinden op kanaal 22, de klanten van KPN zien de première van The Good Karma Hospital op kanaal 25.

  • Regisseur: Bill Eagles
  • Seizoen: 1

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag