The Green Happiness reageert op commotie festivaltips

Kijk nu

NET GEMIST Nadat social media volstroomden met negatieve geluiden over The Green Happiness’ festivaltips, reageren de blogsters zelf op het artikel. Waar het op neerkomt: de tips waren niet voor iedereen.

Veel ophef ontstond toen er op The Green Happiness een blog werd geschreven over Lowlands. Met allerlei verschillende tips probeerden ze het leven van de festivalbezoeker een stuk gezonder te maken. De tips werden door vele mensen op social media belachelijk gemaakt.

‘Niet voor iedereen’

Tessa Moorman van The Green Happiness reageerde er bij Qmusic op. “Bij Lowlands en bij ieder festival moet iedereen doen waar hij zin in heeft. Wij merken dat onze volgers zich afvragen ‘Als ik naar een festival ga, kan ik dan nog steeds wel wat gezonder doen?’ En ‘hoe zorg ik dat ik de volgende dag nog steeds fris ben en niet meteen op de tweede dag een kater heb?’ Maar dat is niet voor iedereen, je mag ook gerust alleen maar knakworsten eten en bier drinken. Dat is ook helemaal prima.”

Knipoog

Kamillethee voor het slapengaan hoeft natuurlijk niet. Tessa geeft aan dat je het niet allemaal te serieus moet nemen. “Zet lekker een kopje kamillethee. Maar als je denkt: ja doei, daar heb ik echt geen zin in, ik heb meer zin in wodka, dan drink je nog lekker een glaasje wodka!”


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag