The Vampire Diaries en The Originals krijgen spin-off

  • Geplaatst: Woensdag 7 maart
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Na acht seizoenen stopte The Vampire Diaries en na het vijfde seizoen houdt ook spin-off The Originals ermee op. Maar niet getreurd, de Amerikaanse zender The CW werkt aan een vervolg.

De nu nog naamloze serie draait om Hope, de dochter van vampier Klaus Mikaelson en weerwolf Hayley Marshall-Kenner. Hope heeft naast haar vampier- en weerwolfgaves een beetje heks in zich. Deze heksendochter zal gespeeld worden door Danielle Rose Russel. Ook haar vriendin uit The Originals, die wordt gespeeld door Aria Shahghasemi, zal te zien zijn.

Matt Davis

Net als bij de eerste spin-off ontmoeten we een aantal nieuwe personages. Wie ze gaan spelen is nog niet bekend, maar Quincy Fouse, Jenny Boyd en Kaylee Bryant zijn al bevestigd als nieuwe acteurs. Daarnaast keert Matt Davis terug als Alaric Saltzman. Hij was zowel te zien in The Vampire Diaries als The Originals.

Pilot

The CW heeft al negen nieuwe series op de planning staan voor het tv-seizoen van 2018-2019. Voor de meeste series wordt een pilot, een soort eerste testaflevering, gemaakt; voor deze spin-off echter niet. Enkele van de nieuwe personages zullen geïntroduceerd worden in het laatste seizoen van The Originals, op basis van die scènes beslist The CW of de spin-off daadwerkelijk wordt uitgezonden. Als de nieuwe serie definitief doorgaat, verschijnt deze ergens tussen de herfst van 2018 en de zomer van 2019.



Reageren op dit artikel