The voice kids: Op zoek naar nieuw talent

  • 9 maart 2018, 20:31 - 22:37 uur
  • RTL 4
Kijk nu

TALENTENJACHT De coaches zitten inmiddels alweer een paar weken op de rode stoelen, maar de talenten op het podium staan daar voor het eerst. Zijn ze hun zenuwen de baas en kunnen ze de vier coaches overtuigen om voor hen om te draaien?

Vier kansen hebben de auditanten van The voice kids. Van de vier coaches op de rode stoelen hoeft er immers maar één op de knop te drukken om om te draaien. Als alle coaches omdraaien is het mooi meegenomen, want dan heeft de jonge zanger in kwestie de mogelijkheid zelf een begeleider uit te kiezen. Het is een mooie graadmeter: hoe meer stoelen omdraaien, hoe beter de auditie kennelijk was.

The voice kids

Soms zijn de juryleden niet zo enthousiast en drukken ze allemaal niet op de knop. Bij The voice of Holland voor volwassenen krijgt de auditant dan geen feedback van de coaches meer. Omdat dat voor kinderen erg moeilijk te verkroppen is, draaien na het optreden de stoelen alsnog om en leggen Marco Borsato, Ilse DeLange, Ali B en Douwe Bob uit waarom ze niet hebben gedrukt.

Lof

De manier waarop ze dat doen, kan op sociale media op veel lof rekenen. Ali B en Douwe Bob namen al eerder uitgebreid de tijd om te vertellen dat de deelnemers gewoon moeten blijven zingen, kunnen leren van hun afwijzing en over een paar jaar terug mogen komen.

  • Seizoen: 7

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag