The Voice-ster Samantha Steenwijk gaat ver voor winst

Kijk nu

NET GEMIST Samantha Steenwijk verbaasde vriend en vijand met haar versie van Ik leef mijn eigen leven van André Hazes. Nu ze door is naar de volgende ronde doet ze er werkelijk alles aan om de winst te pakken.

Samantha Steenwijk is geboren en getogen in Den Haag. Dat is niet te zien, wel te horen. Met een flink Haags accent paradeerde ze de afgelopen jaren over door de Haagse straten. Nu ze aan The Voice deelneemt wil ze dat accent toch afleren, en dat is geen gemakkelijke opgave. “Ik praat wel heel erg Haags”, zegt Samantha tegen Omroep West.

Haags hopje

”Ik moet minder Haags praten, maar dat lukt natuurlijk voor geen meter”, zegt de zangeres die voor kippenvel zorgde in The Voice. Toch blijft ze proberen om het accent af te leren. “Als iemand heel erg plat Limburgs praat, wordt hij ook niet geaccepteerd. Zo is dat met elk dialect.”

Samantha Steenwijk

Toch wordt ze door de coaches wél geaccepteerd. Iedereen draaide de befaamde rode stoel om, en op de sociale media werd er vol lof gesproken over de auditie van de zangeres. We zijn dan ook razend benieuwd naar haar volgende optreden.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag