Topfavoriet uit Expeditie Robinson geknikkerd

Kijk nu

NET GEMIST Een meesterzet in Expeditie Robinson: een grote topfavoriete ligt uit het spel. Niemand minder dan Danny Froger bedacht een sluw plan om een sterke kandidaat naar huis te sturen, dit deed hij met hulp van de onbekende Nederlanders Carlos en Imke. Spoiler alert!

Het oude kamp Noord plus Soundos en Danny wilden nog een sterke speler (na Marieke Elsinga vorige week) eruit werken, dat werd Carlos. Maar Danny dacht verder na en was bang dat ze na Carlos en Imke hém eruit zouden gaan stemmen. Dat liet Danny niet gebeuren en hij bedacht een meesterzet.

Extra stemmen

Samen met Carlos en Imke stemde de zanger op ex-voetbalster Anouk Hoogendijk. Zij had niks in de gaten en zette geen extra stemmen in. Een slechte keuze, want ze kreeg uiteindelijk meer stemmen dan Carlos en moest Expeditie Robinson verlaten.

Proef

De winnaar van de proef was ook een verrassing: de kleine Shelly Sterk deed haar naam eer aan en won de proef op uithoudingsvermogen en kracht. Door haar winst mocht de presentatrice naar finalisteneiland, daar aangekomen moest ze battelen met Kaj Gorgels. De winnaar mocht blijven, de verliezer werd terug gestuurd naar de anderen. Kaj was het snelst met een toren bouwen en zo kon Shelly niet lang genieten van Finalisteneiland. Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag