Trailer: Paddington 2 verwarmt op koude dagen

Kijk nu

NET GEMIST Paddington komt voor de tweede maal naar het grote scherm. 6 december zien we de lieve beer terug in Paddington 2. Hierboven staat de trailer. Zo worden de koude dagen hopelijk tóch nog wat warmer.

Nu de beer lekker woont bij de familie Brown, is hij zelfs populair geworden in de buurt. Paddington brengt plezier en jam overal waar hij komt. Nu zoekt hij het perfecte cadeau voor zijn tante Lucy. Haar honderdste verjaardag komt eraan. Paddington vindt een uniek pop-upboek, dat hij door vreemde baantjes aan te nemen kan kopen. Maar dan wordt het boek gestolen. Kunnen Paddington en de Brown-familie de dief ontmaskeren?

Voorloper

Paddington 2 is het verwachte vervolg na het succes van deel 1. De beer Paddington gaat daarin op zoek naar een thuis in Londen. Alleen en verdwaald komt hij aan op het station, maar daar krijgt hij hulp van de familie Brown. De film werd een groot succes: het is zelfs een van de succesvolste familiefilms ooit.

Nederlands

De trailer hierboven is van de originele, Engelse versie van de film. Paddington 2 wordt ook nagesynchroniseerd in het Nederlands. Onder anderen Beau van Erven Dorens, Daan Schuurmans en Frank Lammers hebben de stemmen van die versie ingesproken. Het duurt niet lang meer voor we hun stemmen kunnen horen: 6 december komt de beer weer in de bioscoop.


Reageren op dit artikel