Trailer: Positievere toekomst in nieuw Black mirror-seizoen

Kijk nu

NET GEMIST Het jaar sluit Netflix af met een nieuw Black mirror-seizoen. Op 29 december verblijdt Netflix ons namelijk met zes nieuwe afleveringen van de duistere scifi-reeks. Zie hierboven de trailer!

De toekomst is dichterbij en gevaarlijker dan je denkt, lijkt de boodschap van de serie Black mirror te zijn. Want wat zou er gebeuren als je social media-status uit zou maken wat je rang zou zijn in het echte leven? Zo’n wel voor te stellen wereld kwam langs in een aflevering vorig jaar. Deze “Wat als?”-gedachtes zijn het uitgangspunt van iedere losstaande aflevering.

Toekomst

Het vierde seizoen van Black mirror brengt dan ook weer allerlei nieuwe thema’s om over na te denken. Zo verkent een aflevering in de nieuwe reeks hoe het zou zijn wanneer een apparaat de tijd kan voorspellen dat een koppel bij elkaar gaat blijven. Ideaal voor blind dates. Ook is een episode in de stijl van Star trek gemaakt. Hoe deze verhaallijnen aflopen en wat er nog meer komt, zien we vanaf 29 december.

Emmy

Black mirror’s vierde seizoen begint met een aflevering die geregisseerd is door Jodie Foster. Verder zijn alle totaal 19 afleveringen geschreven door Charlie Brooker. Vorig jaar viel de serie zelfs in de prijzen: de aflevering 'San Junipero' wist een prestigieuze Emmy binnen te halen.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag