Trainingspakken bij musicalpremière De Marathon

Kijk nu

NET GEMIST Dit weekend ging de musicalversie van de film De Marathon in première. Maar verwacht geen chique smokings en prachtige galajurken, want bekend Nederland was gevraagd om in trainingspak te verschijnen.

Ondenkbaar: in je trainingspak naar een première. Toch was dit het beeld bij de opening van De Marathon. Zelfs oud-burgemeester van Rotterdam Ivo Opstelten verscheen volledig in thema op de paarse loper. Marco Borsato maakte een statement met zijn sportoutfit. Bekijk bovenstaande video om erachter te komen welke voetbalclub volgens Marco kampioen moet worden. Ook zangeres Imca Marina, acteur Waldemar Torenstra en cabaretier Alex Klaasen genoten zichtbaar van de relaxte dresscode.

Sponsorgeld

In De Marathon werken de vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico in een autogarage. Maar Gerard dreigt de garage te verliezen. Ze bedenken een plan om het bedrijf te redden. Automonteur Youssoef vertelt dat hij ooit marathons liep en daar duizenden euro’s aan sponsoring voor ontving. Dan besluiten de vier mannen, die alles behalve fit zijn, om de Marathon van Rotterdam te lopen en met het sponsorgeld de garage te redden. Na het doorslaande succes van de film is De Marathon nu in het theater te zien, met muziek van Thomas Acda.Reageren op dit artikel