Travolta wil wraak op De Niro in Killing Season(2013)

  • 13 oktober 2017, 22:00 - 23:59 uur
  • RTL 7

ACTIE Robert de Niro speelt in Killing Season de oorlogsveteraan Benjamin Ford. Hij leeft een teruggetrokken bestaan in de bossen om de oorlog te vergeten. Dan verschijnt Emil Kovac (John Travolta).

Oorlogsveteraan Benjamin Ford is gepensioneerd en leeft afgelegen in een hut in de bossen van de Appalachen. Hier probeert hij de gruwelen van de oorlog in Bosnië te vergeten. Tijdens een van zijn jachttrips loopt hij toevallig de toerist Emil Kovac tegen het lijf.

Wraak

De twee worden vrienden, maar wat Ford niet weet, is dat Kovac eigenlijk een Servische oud-militair is. De toevallige ontmoeting hoort bij zijn plan om op gruwelijke wijze wraak te nemen op Ford. Zodra de ware identiteit van Kovac duidelijk wordt, ontstaat er een levensgevaarlijk kat-en-muisspel tussen de twee.

Acteerkanonnen

Killing Season is de eerste film waar deze twee Hollywoodsterren samenwerken. Robert De Niro is bekend van onder andere The Godfather en Goodfellas. John Travolta was te zien in Pulp Fiction en Grease. Na hun jarenlange carrières hadden de twee acteerkanonnen dus nog nooit tegenover elkaar staan. Killing Season brengt daar verandering in.

  • Regisseur: Mark Steven Johnson
  • Scenario schrijver: Evan Daugherty
  • Componist: Christopher Young, Antony Bayman, Chris David, Jorge Del Valle, Jesse Ehredt, Mary H. Ellis
  • Acteurs: Robert De Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia, Elizabeth Olin, Diana Lyubenova

Reageren op dit artikel