Pauw

NPO 1

NPO 1 

7 December 2018

 23:05 - 00:05

Talkshow vanuit Amsterdam, gepresenteerd door Jeroen Pauw.
Met in deze uitzending:
* Glennis Grace
Vandaag maakte Glennis Grace bekend dat ze haar Whitney Houston-tribute volgend jaar naar België brengt, ze zingt in oktober in de immense Lotto Arena. Reden genoeg om het afgelopen jaar door te nemen met de zangeres, over haar ervaringen van toen en haar plannen voor nu.

* Lilian Marijnissen en Philip Freriks
Parijs maakt zich op voor een onrustig weekend met nieuwe ‘gele-hesjes-protesten’. Toeristische attracties als de Eiffeltoren en het Louvre blijven gesloten en er worden 89 duizend agenten ingezet. De Fransen zetten zich af tegen de elite, die volgens hen niet genoeg opkomt voor hun belangen. Ook in Nederland wordt er de laatste maanden flink geprotesteerd. We bespreken de onvrede in beide landen met SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen en voormalig Frankrijk-correspondent Philip Freriks. Daarnaast vertellen Kim Winkelaar en Miquel Engelen waarom zij
morgen demonstreren.

* Henny Huisman
Henny Huisman heeft deze week voor de tv-rubriek van PAUW zijn meest opvallende fragmenten van de afgelopen week meegenomen. Van 'Tegenlicht' tot verdrietige moeders, van wereldleiders tot realitysoaps.

* Ralph Tuijn
Als het weer het toelaat, stapt avonturier Ralph Tuijn volgende week in zijn roeiboot om in zijn eentje de Atlantische Oceaan over te steken. Hij heeft al onder meer de records van de snelste oversteek van de Atlantische Oceaan in vier- en vijfpersoonsboten op zijn naam staan, en hoopt daar straks het record van snelste solo-oversteek bij te zetten. Wat drijft hem om stormen, metershoge golven, haaien en containerschepen te trotseren, achttien uur per dag te gaan roeien en dat moederziel alleen op de oceaan? Vanavond vertelt hij erover bij PAUW.
Opslaan

Over dit programma

Titel

Pauw

Aflevering

70

Seizoen

9

Premiere

2018

Presentator

Jeroen Pauw

Zender

NPO 1

Omroep

BNNVARA

Genre

Informatief

Land

NL

Resolutie

1080i

Kijk nu via on demand

NPO Start

NPO Start

Kijk nu