Pauw

NPO 1

NPO 1 

7 December 2018

 00:25 - 01:20

Talkshow vanuit Amsterdam, gepresenteerd door Jeroen Pauw.
Met in deze uitzending:
* Vandaag is Julio Poch officieel zijn procedure tegen de Nederlandse Staat gestart. Zijn advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops-Hamburger willen zeven belangrijke getuigen horen om te bewijzen dat Julio Poch nooit acht jaar lang in een Argentijnse cel was beland als de Nederlandse staat zich niet actief met de zaak had bemoeid. Wie die getuigen zijn maken Julio Poch en zijn advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops-Hamburger vanavond bij PAUW bekend.

* Groot-Brittanniƫ-correspondent Suse van Kleef is te gast samen met vijf Nederlandse Britten, voor- en tegenstanders van Brexit, die vertellen wat het uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie voor hen persoonlijk betekent.

* Wouter de Winther
Vandaag werd de klimaatwet gepresenteerd en voerde de Kamer een monsterdebat. Rutte, alle vicepremiers, minister van Financiƫn Wopke Hoekstra, minister Eric Wiebes van Klimaat, de vier fractievoorzitters van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie, de fractiespecialisten van de coalitiepartijen: allemaal schoven ze aan om te spreken over concrete klimaatmaatregelen die het kabinet moet nemen. Politiek verslaggever Wouter de Winther vertelt wat er op het spel staat.
Opslaan

Over dit programma

Titel

Pauw

Aflevering

69

Seizoen

9

Premiere

2018

Presentator

Jeroen Pauw

Zender

NPO 1

Omroep

BNNVARA

Genre

Informatief

Land

NL

Resolutie

1080i

Kijk nu via on demand

NPO Start

NPO Start

Kijk nu