Tijd voor MAX

NPO 1

NPO 1 

11 Januari 2019

 17:10 - 17:56

Live middagmagazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.
Met in deze uitzending:
* Zanger Thomas Berge heeft een jaar met hoogte- en dieptepunten achter de rug. De zanger vierde bijvoorbeeld zijn 15-jarig jubileum als zanger. Tegelijk kwam er een einde aan de relatie met zijn grote liefde. Daarover gaat zijn nieuwe single: 'Laten gaan'. Met Thomas blikken we terug en kijken we vooruit en natuurlijk laat hij zijn nieuwste nummer horen.

* Tijl Beckand en Ruben Nicolai schuiven aan om te vertellen over 'De Lama's'. Na de succesvolle shows in 2017 staan ze dit jaar opnieuw in het Ziggo Dome onder de noemer: De Lama's Backer in Action. Nog wel even geduld, want de shows zijn op 7 en 8 november. Tot die tijd zijn ze te zien in 'Wie Ben Ik?', waar ze beiden teamcaptain zijn.

* We spreken met actrice Marit van Bohemen. In de serie 'Judas', naar aanleiding van het gelijknamige boek dat Astrid Holleeder over haar leven met broer Willem schreef, speelt zij de rol van zus Sonja Holleeder.

* Met Huub Stapel hebben we het over de documentaireserie 'Napoleon in Holland'.

* Robèrt van Beckhoven staat in de keuken.
Opslaan

Over dit programma

Titel

Tijd voor MAX

Aflevering

5

Premiere

2019

Presentator

Sybrand Niessen, Martine van Os

Zender

NPO 1

Omroep

MAX

Genre

Informatief

Land

NL

Resolutie

1080i

Kijk nu via on demand

NPO Start

NPO Start

Kijk nu