Tijd voor MAX

NPO 1

NPO 1 

18 Januari 2019

 17:10 - 17:55

Live middagmagazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.
Met in deze uitzending:
* Terugblik met politiek journalist Kees Boonman terug op de roerige Brexitweek. Het akkoord dat premier Theresa May met de overige leden van de Europese Unie had gesloten kwam niet door het Britse lagerhuis. Hoe nu verder?

* Fotomodel en presentatrice Kim Kötter komt bij ons langs. Vanaf 20 januari is ze te zien in het programma 'The Mountain Butler' waarin ze in de Oostenrijkse Alpen de strijd aanbindt met huispakkenkoning Roy Donders. Beiden moeten in een fraai winters sneeuwlandschap opdrachten uitvoeren waarmee ze een vakantie in de wacht kunnen slepen voor een gezin dat daar zelf niet genoeg geld voor heeft.

* De drie Baritons: Ernst Daniël Smid, Marco Bakker en Henk Poort zijn aanwezig.

* Lieke Lamb is net terug uit Las Vegas, waar ze was voor de grootste technologiebeurs ter wereld. Ze vertelt wat ze allemaal heeft gezien.

* En Robèrt van Beckhoven staat in de keuken, hij geeft uitleg over de technische opdracht van komende zondag in 'Heel Holland bakt'.
Opslaan

Over dit programma

Titel

Tijd voor MAX

Aflevering

10

Premiere

2019

Presentator

Sybrand Niessen, Martine van Os

Zender

NPO 1

Omroep

MAX

Genre

Informatief

Land

NL

Resolutie

1080i

Kijk via on demand

NPO Start

NPO Start

Kijk