Tijd voor MAX

NPO 1

NPO 1 

11 Februari 2019

 17:10 - 17:55

Live middagmagazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.
Me tin deze uitzending:
* Te gast is cabaretière Carolien Borgers. Zij werkt mee aan de door omroep Human georganiseerde luistermarathon waarin bekende Nederlanders op pad gaan naar allerlei plekken om daar 'te horen wat er gehoord moet worden', omdat er tegenwoordig volop meningen worden geventileerd maar er weinig wordt geluisterd. De luistermarathon duurt uiteraard precies 42,192 uur en is te volgen via een livestream (www.human.nl/luistermarathon). Daarnaast presenteert Carolien al een tijdje het WNL-radioprogramma ''t Wordt Nu Laat' op NPO Radio 2, dat doet ze sinds begin deze maand om en om met sportpresentator Toine van Peperstraten. Toine zit ook aan tafel om te vertellen hoe zijn nieuwe radioshow hem bevalt.

* Cabaretière en zangeres Karin Bloemen komt langs. Haar nieuwste show 'Souvenirs' gaat later op de dag in première met naast dierbare oude ook tal van verrassende nieuwe nummers. In 'Souvenirs' houdt Karin letterlijk grote opruiming door overbodig geworden spullen en herinneringen overboord te gooien, en daarbij wordt tijdens elke voorstelling ook een aantal persoonlijke items onder het publiek verloot. Ze geeft alvast een voorproefje.

* Nog steeds worden er meer dan 100.000 kinderen in Nederland mishandeld. Dat bleek uit onderzoek vorige week van het ministerie van Justitie. Kim van Laar heeft zelf te maken gehad met kindermishandeling. Ze richtte een stichting op om kinderen die mishandeld worden te helpen en het sneller op te sporen. Daarover vertelt ze bij ons.

* In de keuken: Janny van der Heijden. Ze maakt weer een gerecht voor minder dan 2,50 euro.
Opslaan

Over dit programma

Titel

Tijd voor MAX

Aflevering

26

Premiere

2019

Presentator

Sybrand Niessen, Martine van Os

Zender

NPO 1

Omroep

MAX

Genre

Informatief

Land

NL

Resolutie

1080i

Kijk via on demand

NPO Start

NPO Start

Kijk