Tijd voor MAX

NPO 1

NPO 1 

15 Maart 2019

 17:10 - 17:55

Live middagmagazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.
Met in deze uitzending:
Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw en zijn dochter Sanne Terlouw schuiven aan. Samen schreven ze al meerdere boeken en hun nieuwste boek is 'De 90ste verjaardag van Louis van Roosgaarde'. Een spannende roman over een feest dat lang verzwegen familiegeheimen naar boven haalt.

* Natuurfotograaf Ruurd-Jelle van der Leij werkte als cameraman mee aan de film 'Wad' van Ruben Smit. Nu verschijnt binnenkort 'De Nederlandse Meeuwengids', die hij samen met Merijn Loeve samenstelde en waarin alle twaalf meeuwensoorten die ons land rijk is in kaart worden gebracht. Ruurd-Jelle is helemaal gek van meeuwen en hij vertelt waarom.

* In de keuken Robèrt van Beckhoven. Hij gaat bakken met tulpenbeslag. Wat heeft dat met tulpen te maken? De meesterpatissier legt het uit.

* Ze begonnen ooit samen als FeEl, maar toen Elske vol voor de muziek ging, studeerde Femke af als journalist. Toch zorgen de familiebanden bij hen ervoor dat ze nog met grote regelmaat samen op het podium staan. En de zussen De Walle zijn nu ook samen bij ons.

* Patrick van Veen is net terug uit Tanzania, onder meer om onderzoek te doen naar bavianen en chimpansees. De apendeskundige vertelt wat hij heeft meegemaakt.
Opslaan

Over dit programma

Titel

Tijd voor MAX

Aflevering

50

Premiere

2019

Presentator

Zender

NPO 1

Omroep

MAX

Genre

Informatief

Land

NL

Resolutie

1080i

Kijk nu via on demand

NPO Start

NPO Start

Kijk nu