Tijd voor MAX

NPO 1

NPO 1 

11 September 2019

 17:10 - 17:55

Live middagmagazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.
Met in deze uitzending:

* 2019 is het Gouden Eeuw-jaar in Delft en het absolute hoogtepunt van dit jaar is de tentoonstelling 'Pieter de Hooch in Delft. Uit de schaduw van Vermeer!' Deze tentoonstelling is in oktober te zien bij Museum Prinsenhof Delft. Directeur Janelle Moerman komt erover vertellen.

* Het is een droom die uitkwam voor acteur Jelle de Jong: spelen in de hitmusical 'Soldaat van Oranje'.

* Internationale dag van de Chocolade. De perfecte dag voor meester-patissier Hidde de Brabander om zijn nieuwe boek 'Chocolaterie' uit te brengen.

* Het duurde vijftien jaar voor ze elkaar het jawoord gaven, maar inmiddels is zijn huwelijk een feit en valt er zoveel over te vertellen, dat Nasrdin Dchar er een voorstelling van maakte: 'JA'.

* De afgelopen jaren was het wat rustig rond zanger Niels Geusebroek, maar hij is terug van weggeweest met een nieuwe single.

* Wie aan Delft denkt, denkt natuurlijk aan Delfts blauw. Het blauwe porselein dat een koninklijk predicaat heeft. Laurens is één van de schilders van het Delfts blauw.
Opslaan

Over dit programma

Titel

Tijd voor MAX

Aflevering

100

Premiere

2019

Presentator

Zender

NPO 1

Omroep

MAX

Genre

Informatief

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Kijk via on demand

NPO Start

NPO Start

Kijk