Tijd voor MAX

NPO 1

NPO 1 

11 September 2019

 10:15 - 10:55

h
Live middagmagazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.
Met in deze uitzending:

* Steven Jongma, stadsarcheoloog te Delft, zit aan tafel. Om te vertellen over het archeologisch onderzoek dat binnenkort van start gaat. Naar de fundamenten van het huis van de Delftse schilder Johannes Vermeer. Waarvan onlangs bij werkzaamheden restanten zijn gevonden.

* Ook te gast: zanger Kees Haak, geboren in Delft en zoon van de eveneens in Delft geboren zanger Nico Haak. Die in de jaren 70 populair was en in 1990 overleed. Aanstaande 16 oktober zou Nico 80 jaar geworden zijn. Zoon Kees treedt voor ons op samen met het Delfts Dansorkest.

* Verder is presentatrice Angela Groothuizen te gast. Sinds vorige week is ze te zien met het RTL4-programma 'Ver van huis', waarin ze met vier probleemgezinnen afreist naar de Verenigde Staten om hen daar te laten kennismaken met de bijzondere leefwijze van de Amish-gemeenschap.

* Actrice Annick Boer staat al 25 jaar op het toneel en heeft nu een soloprogramma geschreven, 'Dat is goed gelukt!', waarin zij als cabaretière te zien is.

* Verder vertelt cabaretier Najib Amhali over zijn deelname aan het nieuwe MAX-programma 'Zorg uit handen'. Maandag 16 september is te zien hoe Najib aan de slag gaat als mantelzorger voor Robert, die aan niet aangeboren hersenletsel lijdt.

* In de keuken staat Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.
Opslaan

Over dit programma

Titel

Tijd voor MAX

Aflevering

99

Premiere

2019

Presentator

Zender

NPO 1

Omroep

MAX

Genre

Informatief

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Kijk via on demand

NPO Start

NPO Start

Kijk