Tijd voor MAX

NPO 1

NPO 1 

11 Oktober 2019

 17:10 - 17:55

Live middagmagazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.
Met in deze uitzending:
* Te gast is voormalig rugbyprof Tim Visser, de enige Nederlandse rugbyspeler die ooit (voor Schotland) uitkwam op een WK. Hij is commentator voor Ziggo Sport het WK Rugby.

* Om even in de sporthoek te blijven: oud-doelman Piet Schrijvers veroverde met Ajax vijf landstitels en maakte twee wereldkampioenschappen mee. Inmiddels is bij hem Alzheimer geconstateerd. Over Piet verscheen onlangs de biografie De Beer van De Meer, geschreven door voetbaljournalist Yoeri van den Busken.

* Acteur Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes in de musical 'Zij gelooft in mij.' Nu staat hij in het theater met De hits van André Hazes.

* Acteur Jon van Eerd komt vertellen over de nieuwe musical Herrie in de keuken, waarin zijn alter ego Harrie Vermeulen de eigenaar is van een verlopen snackbar. En enigszins als voorbereiding op zijn rol bakt Jon samen met Heel Holland bakt-winnares Anna Yilmaz een lekkere taart.

* Het optreden is van The Inspirational Community Gospel Choir. Dit koor viert binnenkort zijn 25-jarig jubileum en treedt ook op tijdens de MAX Proms.
Opslaan

Over dit programma

Titel

Tijd voor MAX

Aflevering

122

Premiere

2019

Presentator

Zender

NPO 1

Omroep

MAX

Genre

Informatief

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Kijk via on demand

NPO Start

NPO Start

Kijk