Tweede seizoen Hunted groot succes

Kijk nu

NET GEMIST Het tweede seizoen van Hunted is maandagavond succesvol van start gegaan. Het programma trok meer dan 500.000 kijkers. De kandidaten hadden kunnen leren van de fouten die gemaakt werden in het eerste seizoen, dat deden ze echter niet.

In de seizoensopening van Hunted werd deelnemer Amy (33) als eerste opgepakt. Ze maakte een beginnersfout door naar haar familie te vluchten. Het Hoofdkwartier had dat pijlsnel in de gaten en zo werd Amy een makkelijke prooi. Amy was teleurgesteld, maar vooral boos op zichzelf na haar aanhouding.

Twitter

Vluchten naar je vertrouwde omgeving is een gemakkelijke fout die deelnemers in het eerste seizoen van Hunted ook al vaak maakten. Twitteraars verbaasden zich daarover:

Hunted

In Hunted proberen veertien Nederlanders drie weken lang uit handen te blijven van een team van specialisten, genaamd de Hunters. De speciale opsporingsdienst is gespecialiseerd in het vinden van voortvluchtige criminelen. Aangestuurd door het Hoofdkwartier volgen drie hunterteams dwars door Nederland elk spoor van de voortvluchtigen. Aan hun de taak om zo goed mogelijk te vluchten.  Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag