Tyra Banks vervangt Nick Cannon in America?s Got Talent

  • Geplaatst: Maandag 13 maart
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Presentator Nick Cannon liet vorige maand een vacature achter bij America’s Got Talent. Tyra Banks zag de functie wel zitten en meldde zich aan. Vanaf aankomende zomer presenteert zij het twaalfde seizoen van de talentenjacht.

“Ik ben van jongs af aan al geobsedeerd door grootse acts en artiesten die iets wat onmogelijk lijkt, mogelijk maken”, laat het oud-model weten. “Ik hou ervan hoe America’s Got Talent dat gevoel naar de huiskamers van mensen brengt.”

Smizen

De presentatrice maakt meteen een grap “Wie weet krijg ik ook nog een kandidaat of twee aan het smizen.” Die term voor het lachen met de ogen bedacht ze bij America’s Next Top Model, dat ze 22 seizoenen lang presenteerde.

Grappenmaker

Vorige maand werd bekend dat Nick Cannon, die America’s Got Talent sinds 2009 presenteerde, de show gaat verlaten. NBC dreigde hem te ontslaan, nadat hij tijdens een standupshow grappen maakte over de zender. Dat was niet de bedoeling, want in zijn contract stond dat Cannon dit niet mocht doen. De grappenmaker liet zich niet de laan uitsturen en besloot zelf weg te gaan. Hij maakte het nieuws via Facebook bekend.Reageren op dit artikel