Nieuws
Barbecuesmaak uit een potje in Keuringsdienst van Waarde
CTR
  ·  In paprikachips zit de smaak van paprika, in kaaschips de smaak van kaas. Maar hoe vang je de smaak van barbecuën in een chipje of nootje? Om deze vraag gaat het in Keuringsdienst van waarde: Terug naar de basis. Maarten Remmers brengt een bezoek aan een chipsfabrikant en legt de kwestie voor aan een ontwikkelaar. Hoe kan het dat een vorm van koken - barbecueën - is gebruikt voor de smaak van een product dat is gefrituurd of gebakken in de oven? En welke kruiden zitten er dan in die chips?
Sofie van den Enk
Sofie van den Enk neemt de proef op de som met een professionele smaakontwikkelaar. Samen proberen ze die typische rooksmaak te vangen door vlees, kruiden en specerijen op de barbecue te leggen en daar een extract van te maken. Het resultaat: een ambachtelijke melange.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsOos Kesbeke is terug met een nieuwe reeks van De Augurkenkoning op RTL5
Tafelzuurmagnaat Oos Kesbeke is terug met een nieuw seizoen van zijn realityserie De Augurkenkoning. Die begint in opperbeste stemming: een nieuwe machine is aan de praat en Oos trakteert zijn medewerkers op een stedentrip naar Lissabon.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 06:47Vanavond op TV: 90's dance, Het roer om, Independence Day
03:12Komende week in GTST: Lijflijke liefdesuitingen en de vrijgepleite vrijbuiter
17:45Kalvijn presenteert nieuwe SBS6-spelshow Ja of Nee?
16:03Dit weten we al over het tweede seizoen van Het Onbekende
13:32'SBS6 maakt zesdelige serie van Moordfeest'