Nieuws
Barbecuesmaak uit een potje in Keuringsdienst van Waarde
CTR
  ·  In paprikachips zit de smaak van paprika, in kaaschips de smaak van kaas. Maar hoe vang je de smaak van barbecuën in een chipje of nootje? Om deze vraag gaat het in Keuringsdienst van waarde: Terug naar de basis. Maarten Remmers brengt een bezoek aan een chipsfabrikant en legt de kwestie voor aan een ontwikkelaar. Hoe kan het dat een vorm van koken - barbecueën - is gebruikt voor de smaak van een product dat is gefrituurd of gebakken in de oven? En welke kruiden zitten er dan in die chips?
Sofie van den Enk
Sofie van den Enk neemt de proef op de som met een professionele smaakontwikkelaar. Samen proberen ze die typische rooksmaak te vangen door vlees, kruiden en specerijen op de barbecue te leggen en daar een extract van te maken. Het resultaat: een ambachtelijke melange.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsHoe is het nu met Anneke en haar hond Dana uit Het Roer Om?
Anneke wilde in Egypte wonen en daar werken in een kapsalon van een hotel. Toen dat mislukte, probeerde ze het als callcentermedewerker. Dat was ook geen succes. Weet Anneke in Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? alsnog een bestaan op te bouwen in Egypte?Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 08:52De TV van gisteren: Kijkers smullen van laatste aflevering Married at First Sight
06:47Vanavond op TV: Pointer, Het roer om: Hoe is het nu met?, Valerian and the City of a Thousand Planets
23:22Komende week in GTST: Bekende breuklijnen en de schokkende spoedgevallen
19:56Robert de Hoog en vrouw verwachten tweede kindje
15:02Glenn uit Big Brother onthult wat hij met het prijzengeld zou doen