Dennis Weening presenteert Ink Master - Shop Wars

Meesters van de Lage Landen

Geplaatst op 15 Februari, 6:00

Wie heeft de beste tattooshop van de Benelux? Er is maar één manier om daarachter te komen... Met Ink Master: Meester van de Lage Landen - Shop Wars op Spike!

Vanavond gaat de spannende show met Dennis Weening in première. In Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars strijden acht tatoeëerduo's om de titel Meester van de Lage Landen en 25.000 euro. Ze bewijzen hun creativiteit, techniek én doorzettingsvermogen en gaan tot het uiterste om juryleden Robert Aalbers en Vinnie Stones te overtuigen.

Traditional Style

In de eerste aflevering worden de duo's van de tattooshops voor de leeuwen gegooid tijdens de eerste challenge. Ze moeten een stijl tatoeëren waar ze niet helemaal in thuis zijn, maar die elke Meester van de Lage Landen zou moeten kunnen kunnen: Traditional Style. Dat blijkt niet zo eenvoudig, want bijna niemand gebruikt deze stijl met strikte regels nog. En dan moeten ze ook nog binnen 3 uur 50 stuks zetten... Dat wordt zweten. 

Eliminatie

Wat vindt de jury van het resultaat? Wie weet het hoofd koel te houden en zich te herpakken? En voor welke tattoo shop houdt het avontuur op? Je ziet het vanavond om 21.30 uur bij Spike!

Spike vind je bij Ziggo op kanaal 16, bij KPN op kanaal 13 en bij T-Mobile Thuis op kanaal 19. Kijk ook op YouTube!