Nieuws
Leren over gisten en rijpen in De smaak van Joël
Joël Broekaert is terug met een nieuw programma: De smaak van Joël. Eerder dan in zijn vorige serie - De 5 smaken van Joël - waarin hij de vijf basissmaken ontdekte, duikt de culinair journalist nu in de wereld van de kookprocessen. Wat gebeurt er met voedsel voordat het op een bord komt? Om erachter te komen welk proces daar aan vooraf gaat, trekt Joël de wereld in. Hij praat met wetenschappers, chef en smaakmakers.
Fantastische plekken
In elke aflevering staat een proces centraal waarover Joël iets probeert te leren. In totaal zijn het er zes: garen, stollen, lucht toevoegen, aroma’s, gisten en rijpen. Ook voor zijn vorige programma moest Joël veel reizen. “In drie maanden ben ik op veel fantastische plekken geweest”, vertelde hij daarover in NRC. “Ik voelde me net Kuifje.”
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsAlles wat je moet weten over de Videoland-serie Máxima
Kom alvast in de stemming voor Koningsdag met de Videolandserie over koningin Máxima. Het zesdelig drama gaat terug naar de jaren waarin ze als econoom furore maakt in New York. Dan ontmoet ze kroonprins Willem-Alexander.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 16:45RTL brengt dagelijkse nieuwsquiz op de buis
15:10Filemon Wesselink maakt programma over Ozempic
14:10Enorme belangstelling voor Code Rosé van de Meilandjes
13:36Joost Klein volgens bookmakers in top 3
10:14Pijnlijk: Gordon wil nooit meer praten met RTL Boulevard