Mike and Dave Need Wedding Dates

2/5

Mike and Dave Need Wedding Dates: Broers zoeken vrouw

NET 5

NET 5 

11 Oktober 2018

 20:30 - 22:40

De ouders van twee losbandige broers dwingen hen een partner te zoeken, anders zijn ze niet welkom op de bruiloft van hun zus. 

Nu hun zus gaat trouwen, vinden de ouders van Mike en Dave het tijd dat de broers zich eindelijk eens volwassen gaan gedragen.

Mike and Dave Need Wedding Dates

Zonder partner zijn de losbandige broers niet welkom op het huwelijk. Mike (Adam DeVine, die we kennen als Andy uit de comedyserie Modern Family) en Dave (Zac Efron) plaatsen daarom een contactadvertentie. Alice (Anna Kendrick) en Tatiana (Aubrey Plaza) reageren op die advertentie. Zij zijn misschien nog wel wilder dan Mike en Dave.

Wat Anna Kendrick (Up in the Air, Pitch Perfect, The Accountant) in deze puberale komedie doet, is een raadsel. Waarschijnlijk wilde ze wat afwisseling in haar rollen en had ze zin in iets luchtigs. 

Platte, rake grappen

Luchtig is Mike and Dave Need Wedding Dates zeker, want zoals vaker in dit soort komedies is het verhaal volledig ondergeschikt aan de (platte) grappen, die in sneltreinvaart voorbijkomen. En zoals dat gaat bij een schot hagel: je raakt altijd wel iets.

 

 

 

Opslaan

Over deze film

Titel

Mike and Dave Need Wedding Dates

Premiere

2016

Regisseur

Jake Szymanski

Acteurs & Actrices

Zac Efron, Adam DeVine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Stephen Root

Scenario

Andrew Jay Cohen, Brendan O'Brien

Componist

Davi Aquino, Brian Bair, Lilly Blazewicz, James Bolt, Linda Brenon

Zender

NET 5

Genre

Film

Land

VS

Resolutie

1080i

Kijk nu via on demand

pathe

Pathé Thuis

Kijk nu