Opslaan

Netflix-tip: American Vandal 2

Netflix-tip: American Vandal 2

Geplaatst op 13 September, 15:37

Een vandaal met een fascinatie voor poep slaat keihard toe op een middelbare school. Speurduo Sam en Peter gaan in het tweede seizoen van American vandal achter deze poepboef aan.

De limonade in de schoolkantine smaakte al een beetje raar, vonden de leerlingen van een sjieke katholieke middelbare school. En dat er iets mis was gegaan in de kantine, bleek te kloppen. De leerlingen kregen vlak na de lunch enorme last van hun darmen. De gangen waren afgeladen met uit wanhoop wildpoepende leerlingen.

Turd Burgler

De reden wordt al snel duidelijk: er is een vandaal actief op de school, luisterend naar de bijnaam Turd Burgler, vrij vertaald: de poepboef. En deze stinkerd heeft nog meer grappen in petto voor de scholier en leraar.

American Vandals

Enter Peter Maldonado en Sam Ecklund. In een eerder seizoen van American Vandal grepen ze al een vandalist in de kladden met een fascinatie voor het mannelijke geslachtsorgaan. Hij had een hele parkeerplaats vol auto’s van leraren met rode graffiti-piemels verfraaid. Krijgen ze in de tweede reeks van deze satirische serie de dader van de platte grappen ook te pakken?

Opslaan