Opslaan

Netflix-tip: Set it up

Trailer: Set it up

Geplaatst op 15 Juni, 14:02

Twee jonge assistenten worden dag en nacht afgebeuld door hun bazen. Ze verzinnen een plan: hen aan elkaar koppelen, zodat ze zelf weer tijd hebben voor een privéleven.
Harper en Charlie hebben in de romcom Set it up één ding gemeen: een draak van een baas. Ze zijn allebei assistent van een nogal veeleisend type dat niet schroomt om hen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat af te beulen. En op dankbaarheid hoeven ze ook al niet te rekenen. Ze verzinnen een list: als hun chefs nu eens een relatie met elkaar zouden krijgen, dan hebben de hun handen vol aan elkaar en zijn ze te druk om hen het leven zuur te maken.

Cupido

Samen gaan ze aan de slag en als een soort cupido’s zorgen ze ervoor dat hun chefs alle kans krijgen om verliefd op elkaar te worden. Maar zijn die twee onmogelijke mensen eigenlijk wel een match voor elkaar? De situatie wordt nog ingewikkelder als Harper en Charlie elkaar ook leuk beginnen te vinden.

Lucy Liu

De rol van Charlies baas Kirsten komt voor rekening van Lucy Liu. Een leuk tussendoortje voor de actrice (Ally McBeal en Charlie’s Angels). De afgelopen jaren heeft ze haar handen vol aan Elementary, een speurserie waarvan inmiddels al zeven seizoenen zijn gemaakt. Ze speelt daarin de rol van Joan Watson.

De film staat vanaf 15 juni op Netflix.
Opslaan