Opslaan

Netflix-tip: The Haunting of Hill House (Netflix)

Trailer: The Haunting of Hill House

Geplaatst op 26 Oktober, 11:27

Michiel Huisman speelt de hoofdrol in de horrorserie The Haunting of Hill House. De acteur krijgt het als Steven Crain samen met zijn broers en zussen aan de stok met de bovennatuurlijke verschijnselen in zijn ouderlijk huis.

In sommige huizen kun je maar beter niet wonen. Hill House is daar een mooi voorbeeld van. Dat ondervindt de familie Crain aan den lijve. Het gezin – vader, moeder en een flinke stoet kinderen – komt daar op een kwade zomerdag wonen. De gezinsleden beleven er een verschrikkelijke tijd.

Trauma's

De klok gaat enkele decennia vooruit. De jonge Crains zijn inmiddels volwassen geworden, maar de maanden in Hill House hebben een flinke wissel getrokken op hun emotionele stabiliteit. Allemaal kampen ze met trauma’s door hun tijd in het huis. Toch keren ze terug voor een familiereünie. AL snel blijkt dat het huis zijn streken nog steeds niet heeft verleerd.

Michiel Huisman

Michiel Huisman neemt een van de hoofdrollen in deze horrorserie voor zijn rekening. Aan Lindanieuws legt hij uit: “Mijn personage is in eerste instantie de lijm die iedereen bij elkaar houdt, hij lijkt de enige die het allemaal op een rijtje heeft. Maar dat verandert in de loop van het verhaal.”

Opslaan