Legion

Onderonsje met aartsvijand

Fox

Fox 

14 Juni 2018

 21:00 - 22:00

Een nieuwe dubbelaflevering van de spannende fantasyserie. David heeft een onderonsje met aartsvijand Farouk, alias Shadow King. Hij ontdekt dat er iets is veranderd bij zijn voormalige tegenstanders van Division 3.
Aflevering drie en vier van het tweede seizoen van de fantasyserie Legion. David (Dan Stevens) heeft een onderonsje met zijn aartsvijand Amahl Farouk (Navid Negahban), alias Shadow King, die aan het einde van seizoen 1 nog onschadelijk leek gemaakt door Davids vader. Bij Division 3 is iedereen onder invloed van een mysterieus virus. David kijkt in de geest van Ptonomy om te ontdekken wat er aan de hand is. In deel 2 van deze dubbelaflevering ontdekt David hoe zijn bondgenoot Syd (Rachel Keller) aan haar krachten komt en waarom ze zo veel moeite heeft ze te controleren. Door de aangrijpende beelden die David te zien krijgt, vallen een paar puzzelstukjes op hun plaats. Dan duikt een oude bekende op bij Division 3.

Legion

Legion speelt zich af in het X-Men-universum vol mutanten met speciale krachten. Deze serie draait om David Heller, die als kind al van de ene psychiatrische inrichting naar de andere ging. Na een verrassende ontmoeting komt hij tot de conclusie dat de stemmen en visioenen in zijn hoofd misschien wel echt zijn. Hij verzamelt een groep mensen met bijzondere gaven om zich heen, die David helpen om zijn verborgen krachten te leren kennen en beheersen. Samen pakken ze ook superschurk Amahl Farouk aan, die zich als een parasiet steeds een ander lichaam toe-eigent.
Opslaan

Over deze serie

Titel

Legion

Aflevering

3 - Chapter 11

Seizoen

2

Premiere

2018

Zender

Fox

Genre

Serie/Soap

Land

VS

Resolutie

1080i

Kijk nu via on demand

pathe

Pathé Thuis

Kijk nu